safebook - група за безопасност и сигурност

 

 

 

Създадохме Групата за безопасност и сигурност в социалната мрежа Facebook с цел повишаване на информираността, полезността и прагматизма в прилагане на системите (и елементите им) по безопасност и сигурност в организациите, и от експертите в тези области. Нещо повече - всеки специалист, експерт или любител, от своя страна може да споделя добър опит, практика и да поставя въпроси и казуси по темите. И още нещо повече - присъщо за нашият екип и за много други човеци, се публикуват материали, които да провокират размисли, смях, дори и в зоната на черния хумор, но все така обогатяващи. И не ни е страх да споделяме авторски материали, като разчитаме на Вашата етика, при ползването или цитирането им, да посочвате източника.

Затова Ви каним, скъпи приятели, съидейници и опоненти, да участвате активно, от интерес към тематиката или дори само от любопитство в групата! :)

А ако искате да сте "в час" са активността на нашата фирма и също да научавате някои "неща", може да харесате страницата ни - https://www.facebook.com/stmanimaxltd/

 

 

Печат

ОФИС - гр. БЛАГОЕВГРАД
бул. „В. Левски” 13, (сградата на ОКС), ет. ІV тел./факс 073/884640; GSM: 0899/814170 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ОФИС - гр. РАЗГРАД
ул. „Паркова” №37, тел. 0893/015208; GSM: 0897/907381 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ОФИС - гр.ВАРНА
бул. "Дунав" № 5, Сграда на "Актив" ООД, ет. 3, GSM: 0897/957792 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.