Одит на документация по ЗБУТ

DSC

 

От началото на месец май (след празниците) стартираме кампания по одит на документацията и /спрямо/ състоянието на ЗБУТ във фирмите. За нашите клиенти услугата ще бъде безплатна. 

Фирми, които не са наши клиенти, също могат да се възползват на преференциални условия, само през месец май! Ще получите детайлен доклад за състоянието на документацията и полезни насоки и препоръки.

Естествено, можете да заявите разработване на какъвто и да било документ в областта на ЗБУТ и ЧР, по всяко време и без значение дали сте наш клиент. 

Много от нашите клиенти ни ползват като "хотел" за документи, понеже често ги губят... и за това можете да разчитате на нас!

Ние създаваме, актуализираме, архивираме и съхраняваме "тонове" документи, при това надеждно! Затова можете да ни се доверите.

Поръчай своя "тон" документи... макар те да не са най-важни.

Печат

ОФИС - гр. БЛАГОЕВГРАД
бул. „В. Левски” 13, (сградата на ОКС), ет. ІV тел./факс 073/884640; GSM: 0899/814170 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ОФИС - гр. РАЗГРАД
ул. „Паркова” №37, тел. 0893/015208; GSM: 0897/907381 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ОФИС - гр.ВАРНА
бул. "Дунав" № 5, Сграда на "Актив" ООД, ет. 3, GSM: 0897/957792 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.